هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرح‌های هفتگی پلیس راهنمایی‌ورانندگی برای جلوگیری از تخلفات | کلاس‌ آیین‌نامه در مشهد اختیاری شد

  • کد خبر: ۱۸۱۰۰۴
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
طرح‌های هفتگی پلیس راهنمایی‌ورانندگی برای جلوگیری از تخلفات | کلاس‌ آیین‌نامه در مشهد اختیاری شد
فرماندهان پلیس راهور در خراسان رضوی از برنامه‌های مختلف اجرایی این نهاد نظامی در مشهد با هدف کنترل تخلفات و اجرای قانون خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، معاونت آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران طرح تشدید برخورد با مخدوشی پلاک خودرو را آغاز کرده است؛ طرحی که بیش از سه هفته قبل در مشهدمقدس نیز اجرا شده بود.

سرهنگ عباس عابدینی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی مشهدمقدس با اشاره به این طرح عنوان کرد: طرح مذکور در تهران، طرحی جدید یا کشوری‌ نیست و عموما توسط پلیس راهور در سراسر کشور و در قالب طرح‌های مختلف اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: برخورد با تخلفات و ناهنجاری‌های رانندگی از وظایف روزانه ماست و ربطی به طرح‌های مختلف ندارد. ما هرکجا که تخلفی صورت بگیرد برای کنترل و ایجاد نظم حاضر خواهیم بود.

عابدینی اضافه کرد: با این حال، فرماندهی پلیس راهور مشهد براساس یک تقویم هفتگی، اقدام به برخورد با تخلفات رانندگی کرده تا از بروز ناهنجاری‌های بیشتر جلوگیری کند.

آغاز اجرای اختیاری شدن کلاس‌های آیین‌نامه در مشهد

یکی دیگر از اخبار مهمی که در هفته‌های اخیر در رسانه‌ها به آن پرداخته شد، موضوع اختیاری شدن کلاس‌های تئوری آیین‌نامه رانندگی بود. طرحی که از سال۱۳۹۷ تصویب شده بود، اما اجرایی نمی‌شد.

سرهنگ علیرضا رحیمی، رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در این‌باره اظهار کرد: قانون اختیاری شدن کلاس‌های تئوری آیین‌نامه در خراسان رضوی و مشهد نیز در حال اجراست و فقط کلاس‌های عملی مهارت رانندگی همچنان اجباری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->